В събота сутрин по MAX Sport 1 първата ни ракета

...
 В събота сутрин по MAX Sport 1 първата ни ракета
Коментари Харесай

Гришо открива уикенд програмата на MAX Sport


 
В събота заран по MAX Sport 1 първата ни ракета излиза в четвъртфинален мач против Аслан Карацев
Григор Димитров ще открие уикенд програмата от вълнуващи събития по. Българинът ще излезе на четвъртфиналите на шампионата от сериите ATP 250 в Сан Диего против руснака Аслан Карацев в ранните часове на съботния ден. Двубоят е втори в програмата на късната сесия, което значи, че ще стартира след 05:00 часа на 2 октомври и феновете ще могат да го гледат директно по.

Димитров и Карацев имат единствено един дуел между тях до момента. Той още веднъж бе на 1/4-финал, само че на Australian Open при започване на тази година. Тогава първата ни ракета получи травма и се наложи да приключи наложително присъединяване си. Иначе до този мач в Сан Диего Димитров доближи след две победи против унгареца Мартон Фучович и датчанина Аугуст Холмгрен. Съперникът във втория дуел бе много любопитен – по стратегия българинът трябваше да излезе против 11-ия в света Феликс Оже-Алиасим, само че канадецът се отхвърли в последния миг поради контузия и това прати против Димитров 901-вия в ранглистата Холмгрен като „ благополучен губещ “. По пътя към 1/4-финалите Аслан Карацев пък реализира победи против Федерико Делбонис и поставения под №5 в схемата Хуберт Хуркач.

Ако Димитров победи Карацев, то противник на полуфиналите ще бъде спечелилият от дуела Каспер Рууд – Лоренцо Сонего. В другия поток 1/4-финалите опълчват Андрей Рубльов против Диего Шварцман и Денис Шаповалов против Камерън Нори. Полуфиналите и финала на шампионата също ще бъдат излъчени директно по. Полуфиналите стартират от 00:00 часа на 3 октомври, а финалът е 02:00 часа на 4 октомври.

Програмата за уикенда ще предложи и горещи пристрастености от футболните терени. Най-интересно се чака да е в Мадрид, където в събота вечер следва огромно дерби сред два от обичайните кандидати за купата в LaLiga – Атлетико и Барселона. Мачът е от особена значимост за Барса, като може да реши и бъдещето на треньора Роналд Куман. Ситуацията в каталунския клуб е напрегната в последните дни след загубата с 0:3 от Бенфика в Шампионската лига. От управлението на клуба дадоха обещание да не вършат промени до дербито с Атлетико, само че без значение от изхода, е прекомерно евентуално Куман да си тръгне незабавно след срещата на „ Уанда Метрополитано “. Причината е освен загубата в Шампионската лига, а и неувереното показване в шампионата от началото на сезона. Барса е на 6-о място с 12 точки след 3 победи и 3 равенства. Атлетико пък заема 4-та позиция с 14 точки и мач повече от каталунците.

Двубоят Атлетико Мадрид – Барселона е на 2 октомври от 22:00 часа и ще бъде излъчен директно по.

Вълнуващо градско дерби ще предложи и програмата на VII кръг на Серия А. В него ще се изправят Торино и Ювентус. Мачът е на 2 октомври от 19:00 ч. и ще бъде излъчен директно по.

Нетипично за последните сезони, двата тима са на много близки позиции и то с преимущество на „ биковете “. Торино е на 9-о място, а Ювентус - на 10-о, като и двата отбора са с по 8 точки. Статистиката от последните мачове посред им обаче е в интерес на „ Старата госпожа “, която не познава усета на загубата в градския конфликт в последните 14 мача или от април 2015 година насам.

Интерес провокира и още един дуел от кръга. В късния мач в неделя ще излязат два от италианските участници в Шампионската лига – Аталанта и Милан. Мачът в Бергамо е на 3 октомври от 21:45 ч. и ще се предава по
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР